1-1 veiledning: Lev ut dine sanne potensialer og autentiske kraft

Min visjon er at du skal være, gjøre og ha det du ønsker deg i livet

Hos meg får du enkle og effektive verktøy du kan ta i bruk nå (og for resten av livet) for å skape en rEvolusjon i ditt liv.

Priser 1-1 veiledning:

 • Individuell opplæring og veiledning, førstegangs-sesjon: 60min, ink 30min forberedelse for meg – 1690kr
 • Individuell opplæring og veiledning: 50-60min – 1100kr (for rEvolusjons studenter). Uten rEvolusjon: 50min -1350kr. Book en klarhets & potensialsamtale Her
 • Astrologisk opplæring, fødselshoroskop og blue-print for dine sanne potensialer: 75min – 1590kr
 • Astrologisk opplæring, ink 30min forberedelse for meg: 75min – 2190kr
 • Lynsamtale – Når du trenger det. Se ting i et større perspektiv og få klarheten du trenger der du er. Max 20min – 500kr, via Whatsapp (932 86 932)
 • 12 ukers helhetlig fysisk & mental helsetransformasjon, på forespørsel: 15.000kr
  • Få en rå fysisk helse og mental styrke til å skape det livet du fortjener.
  • Dialog og oppfølging, treningsprogram, oppgaver og verktøy i egen app er inkludert i pakken utover avtalte samtaler og treninger. Lynsamtaler ved behov er inkludert i prisen. Les mer her Her
 • rEvolusjon12 Prinsipper for helhetlig transformasjon – Balanse og autentisk kraft: På forespørsel: 29.000kr for 6mnd / 56.000kr for 12mnd. Oppfølging, veilednings-videoer og lydfiler, praktiske øvelser, oppgaver og verktøy i egen kursportal er inkludert i prosessen utover avtalte 1-1-samtaler, øvelser, meditasjoner og indre reiser. Lynsamtaler og WhatAapp-dialog er inkludert i prisen.
  1. Krigeren/Valkyrien & Enerchibalanse – Lad deg opp med ny vital energi(chi) og indre styrke så du kan erobre nye horisonter i livet ditt. Få drivkraft og bli en nyskapende utviklings-dymamo i ditt liv. Få tilbake deg gode søvnen og bytt ut stress med indre ro.
  2. Manifestering & Verditransformasjon – Gi næring til din kropp og manifestasjonsmuskel. Oppdag dine genuine verdier, stå støtt i deg selv og få selvsikkerheten til å skape det livet du elsker.
  3. Kommunikasjon & Nettverk med mening –  Lær gaven om nøytral kommunikasjon, hvordan skape et nettverk av mening og knytte dype relasjoner i livet ditt.
  4. Psykologisk ansvar & Det indre landskap – Lære å mestre dine egen psyke. Bli kjent i ditt indre landskap, opprett kontakt med ditt indre barn og helbred familie-systemiske sår. Få kontakt med din intuisjon og følelsesliv.
  5. Skaperen & Ego/Jeg-et – Ta plass på livets scene og få frem ditt kreative uttrykk. Finn din strålekraft og indre styrke til å skape det livet du elsker. Oppdag ekte stolthet og lek med livet.
  6. Bevissthet & Realisering – Uten bevissthet (om deg selv) ingen utvikling, Bli bevisst deg selv og realiser dine potensialer. Finn riktig kunnskap og bli bevisst hva som må til for å skape din drømmejobb. Bygg nye og sunne helsevaner som tar deg dit du ønsker.
  7. Balansekunst & Relasjoner – Forstå meningen med livets hendelser, lær hvordan finne de skjulte gavene i “negative” hendelser. Mestre relasjonsdynamikken og bli en harmoniserende partner, venn, far eller mor.
  8. Transformasjon & Mental alkymi – Forstå hvorfor du blir trigget av personer eller hendelser og hvordan forvandle de til gull. Se gjennom all bull-shit og projeksjoner fra omverden og bli urokkelig på hva og hvem du er.
  9. Visjonæren & Søkeren – Oppdag din mening med livet, skap din visjon og hva du ønsker å bidra med i verden. Se en større sammenhengen og mening, Forstå livets symboler & tegn og opplev sann lykke fordi du lever i tråd med din hensikt.
  10. Ansvar & Kall – Ta riktig ansvar for ditt liv og finn din livsoppgave. Sett sunne grenser og bli autoriteten i ditt liv. Se livet i et større objektivt bilde og harmoniser deg med de kosmiske lovene.
  11. Frihet & Objektivitet – Begynn din rEvolusjon og ta et overordnet ansvar for den kollektive utviklingen og din plass i den. Opprett kontakt med dine fremtidsvisjoner og innovative sider. Se livet i fugleperspektiv og opplev sann frihet fordi du fritt kan velge hvordan du forholder deg til livet.
  12. Helhet & Spiritualitet – Se en større sammenhengen og mening i livet og bli kjent med din spirituelle/åndelige sider. Bli bevisst det ubevisste. Handle og tenk mer helhetlig og frem dine sanne kollektive potensialer.

I denne prosessen har du meg som personlig veileder og støttespiller. Sammen skal vi frembringe din indre visdom & sannhet så du kan eie og skinne alle dine 12 medfødte potensialer på verden.

Alle prinsipper har en egen modul som hjelper det meg å bli bevisst på og hvordan du kan trene opp dine 12 iboende intuisjoner så du kan oppleve mer mening og hverdagsmagi på din individuasjonsreise.

Bilde fra kursportal: 3 introduksjonsmoduler – 12 moduler for utvikling og integrasjon av alle arketyper – 1 bonusmodul for fysisk optimalisering & HELse


 

Jeg er med deg:
Jeg er med deg hele veien med både støtte og utfordringer. Noen ganger vil du kjenne tvilen; «hva tenker jeg egentlig» og «dette blir litt mye». I slike stunder vil jeg hjelpe deg å overkomme frykt og prokrastinering slik at du kan holde oppe momentum. Sammen finner din vei og hva som får deg til å leve et liv på egne premisser.


Veiledning og en plan fra A-Å

Ønsker en samtalepartner som kan veilede deg på en trygg måte der du er, eller en rEvolusjon?

La oss avdekke dette i en uforpliktede kartlegging (Gjelder for rEvolusjons-prosessen).


Training the mind

Forskning viser at vi har 60-70.000 tanker hver dag, hvor 80-90 % er ubevisste, repetitive tanker og bekymringer. Dagens tempo og krav til effektivitet er høyere enn noen gang. For å tilpasse oss måten verden utvikles på trenger vi mennesker oppdatere og oppgradere vårt eget operativsystem. Det kan være vanskelig å få til dette på egen hånd! Målet mitt er å hjelpe deg med å hente ut det uendelige potensialet du sitter på, men som vi i liten grad benytter oss av men “vanlig” tenking. Programmene mine blir skreddersydde for deg og ditt behov.

Stress og om de negative konsekvensene det fører med seg har blitt et av de største problemene i dagens samfunn. I takt med økende press, krav og forventninger øker også behovet i oss for tilstedeværelse og et mentalt sted for hvile, ro og rekreasjon. De siste 14 årene har jeg studert hundrevis av bøker og artikler om disse mønstrene, og testet ut hvordan jeg kan endre dem for meg selv og mine kunder. I arbeidet mitt benytter jeg velutprøvde modeller slik at du får mer indre ro, klarhet i hva du vil og hvordan komme dit.


Lær mer om hvordan du kan styre tankene dine på en bedre måte i denne videoen:

Booke et kartleggingsmøte her for å begynne din rEvolusjon: