1-1 samtaler: Start din transformasjonsreise i dag

Min drøm er at du skal leve et autentisk liv og ha mental frihet

  • Du ønsker klarhet og trygghet på hvem du er, hvorfor du gjør det du gjør og hvordan du skal sette inspirerende mål du vil elske å oppnå
  • Du vil være trygg på hva som er viktigst for deg og leve i tråd med dette
  • Du vil være på ditt naturlig beste og skape verdi for deg og de du er glad i
  • Du vil være tilstede i eget liv og handle ut i fra det som engasjerer deg mest hver dag
  • Du vil være mer entusiastisk og kjenne større kjærlighet til deg selv og andre

Dette gir mer energi, glede og vitalitet i livet.

Mine 1-1 samtaler er “transformasjonsreiser”  hvor vi inngår et samarbeid på x antall timer. Av erfaring anbefaler jeg to til fire samtaler per måned, men alt dette avtales nærmere etter når vi har kartlagt dine behov i den første kartleggingssamtalen. Denne er uforpliktende for begge parter! Programmet kan utvides eller endres underveis dersom du måtte ønske det. Transformasjonsreisene kan foregå ved fysisk oppmøte eller videosamtaler.

Les videre om hvorfor en transformasjonsreise vil gi deg stor verdi, og ta gjerne kontakt for mer informasjon. Og du, dersom du også tenker at din bedrift eller avdeling kunne hatt nytte av disse teknikkene bør du se nærmere på mine tjenester for bedrifter!


Hver transformasjonsreise har følgende byggeklosser:

Get your inner game right – Kjenn deg selv:
Vi får klarhet i dine behov ved å identifisere hvilke verdier som er viktige for deg. Hva inspirerer deg, hva får deg virkelig til å kjenne at dette er noe du vil ha mer av i livet ditt?

Visjon og strategi:
Vi får på plass en presis definisjon av hvem du vil være, hva du vil gjøre, hva du vil ha og hva du vil gi i livet ditt. Deretter setter vi mål basert på dine høyeste verdier, altså det som er viktigst for deg.

Handling:
Vi legger en konkret slagplan med når, hvordan og hvorfor du skal nå disse målene. Så utfører vi planen!

Jeg er med deg:
Jeg er med deg hele veien med både støtte og utfordringer. Noen ganger vil du kjenne tvilen; «hva tenker jeg egentlig» og «dette blir litt mye». I slike stunder vil jeg hjelpe deg å overkomme frykt og prokrastinering slik at du kan holde oppe momentum. Sammen finner din vei og hva som får deg til å skinne!

Utover dette tilpasses programmet kundens behov.


Uforpliktende kartleggingsmøte

Det skal føles trygt å komme til meg. I mine samtaler kan du være deg selv og dele om det som faktisk er viktig for deg. Jeg vil være der for deg med kjærlighet og et dypt ønske om å få ditt autentiske selv frem i lyset.

Jeg ser frem til å samarbeide med deg og til å støtte deg på reisen. Jeg er trygg på at vi sammen kan håndtere utfordringene som ligger foran oss, og er klar til å inngå avtale om din personlige transformasjon.

Før vi går i gang med arbeidet inviterer jeg til et uforpliktende kartleggingsmøte. Da lærer jeg mer om hvem du er og identifiserer hvordan jeg kan hjelpe deg.


Training the mind

Forskning viser at vi har 60-70.000 tanker hver dag, hvor 80-90 % er ubevisste, repetitive tanker og bekymringer. Dagens tempo og krav til effektivitet er høyere enn noen gang. For å tilpasse oss måten verden utvikles på trenger vi mennesker oppdatere og oppgradere vårt eget operativsystem. Det kan være vanskelig å få til dette på egen hånd! Målet mitt er å hjelpe deg med å hente ut det uendelige potensialet du sitter på, men som vi i liten grad benytter oss av men “vanlig” tenking. Programmene mine blir skreddersydde for deg og ditt behov.

Stress og om de negative konsekvensene det fører med seg har blitt et av de største problemene i dagens samfunn. I takt med økende press, krav og forventninger øker også behovet i oss for tilstedeværelse og et mentalt sted for hvile, ro og rekreasjon. De siste 10 årene har jeg studert hundrevis av bøker og artikler om disse mønstrene, og testet ut hvordan jeg kan endre dem for meg selv og mine kunder. I arbeidet mitt benytter jeg velutprøvde modeller slik at du får mer indre ro, større klarhet og er inspirert i det du gjør.

Et av de viktigste verktøyene mine er meditasjon. Meditasjon er kroppens RESET-knapp og fjerner bla stress og gir deg en ny start dersom du føler operativsystemet ditt har hengt seg opp. Meditasjon er en praksis hvor man trener på ren tilstedeværelse; her og nå, et sted hvor frykt ikke kan eksistere. Å oppleve ren tilstedeværelse er det som mange kaller “bliss-state”, en tilstand fylt med nærhet, ro og aksept for det som er. Jeg opplever det som en tilstand av tilfredshet og nærhet til livet. Noen andre verktøy jeg benytter og lærer mine kunder er visualisering, hvordan skape nye gode vaner. I verktøykassa finner du også fokus- og bevissthetstrening, tankeendring/trening, fryktreduksjon, effektivisering (80/20 pareto-prinsippet), perspektivtenkning og definering av unike egenskaper. Sist, men ikke minst ønsker jeg å lære deg effekten av takknemlighet og hvordan du kan praktisere nettopp dette.


Lær mer om hvordan du kan styre tankene dine på en bedre måte i denne videoen:

Og du, husk å booke et kartleggingsmøte for hjelp på veien: