1-1 samtaler: Oppdag dine potensialer og hvordan designe ditt drømmeliv

Min visjon er at du skal leve et liv i tråd med dine verdier, slik at du får ut ditt fulle potensial.

  • Du vil fjerne mentale sperrer og frykt som holder deg tilbake og begrenser deg
  • Du vil slutte med selvsabotasje og gripe de muligheten livet byr på
  • Du ønsker å bli sett og anerkjent for den du er og hva du bidrar med
  • Du vil ha mer energi, oppnå mer med mindre stress og frustrasjon i livet
  • Du vil ta action mot drømmene dine og skape det livet du vet du fortjener

Hos meg får du enkle og effektive verktøy du kan ta i bruk med det samme for å være, gjøre og ha det du ønsker i livet.

Før vi begynner starter vi med en bli kjent samtale. Denne er uforpliktende for begge parter! Samtalene foregår ved fysisk oppmøte eller videosamtaler.


 

Jeg er med deg:
Jeg er med deg hele veien med både støtte og utfordringer. Noen ganger vil du kjenne tvilen; «hva tenker jeg egentlig» og «dette blir litt mye». I slike stunder vil jeg hjelpe deg å overkomme frykt og prokrastinering slik at du kan holde oppe momentum. Sammen finner din vei og hva som får deg til å leve et liv på egne premisser.


Uforpliktende bli kjent samtale

Det skal føles trygt å komme til meg. I mine samtaler kan du være deg selv og dele om det som faktisk er viktig for deg.

Jeg ser frem til å samarbeide med deg og til å støtte deg på reisen. Jeg er trygg på at vi sammen kan håndtere utfordringene som ligger foran oss, og er klar til å inngå avtale om din personlige transformasjon.

Før vi går i gang med arbeidet inviterer jeg til et uforpliktende kartleggingsmøte. Da lærer jeg mer om hvem du er og identifiserer hvordan jeg kan hjelpe deg.


Training the mind

Forskning viser at vi har 60-70.000 tanker hver dag, hvor 80-90 % er ubevisste, repetitive tanker og bekymringer. Dagens tempo og krav til effektivitet er høyere enn noen gang. For å tilpasse oss måten verden utvikles på trenger vi mennesker oppdatere og oppgradere vårt eget operativsystem. Det kan være vanskelig å få til dette på egen hånd! Målet mitt er å hjelpe deg med å hente ut det uendelige potensialet du sitter på, men som vi i liten grad benytter oss av men “vanlig” tenking. Programmene mine blir skreddersydde for deg og ditt behov.

Stress og om de negative konsekvensene det fører med seg har blitt et av de største problemene i dagens samfunn. I takt med økende press, krav og forventninger øker også behovet i oss for tilstedeværelse og et mentalt sted for hvile, ro og rekreasjon. De siste 14 årene har jeg studert hundrevis av bøker og artikler om disse mønstrene, og testet ut hvordan jeg kan endre dem for meg selv og mine kunder. I arbeidet mitt benytter jeg velutprøvde modeller slik at du får mer indre ro, klarhet i hva du vil og hvordan komme dit.


Lær mer om hvordan du kan styre tankene dine på en bedre måte i denne videoen:

Og du, husk å booke et kartleggingsmøte for hjelp på veien: