Fjern frykt, finn ditt indre kompass og lev ut ditt fulle potensial

Vi mennesker er meningssøkende organismer, det ligger i vår biologi og DNA. Uten mening har vi det ikke bra, vi trekker oss sammen, våre potensialer slukner og blir begravet. Slik var det for meg i mange år inntil jeg oppdaget og lærte meg 2 ting. Hvordan finne mine autentiske verdier og oppmerksomhetstrening.

Disse to tingene skape en radikal endring i livet mitt, det er over 10år siden i dag. Nå er min visjon og dele dette med så mange som mulig så de også kan få gleden av å leve i tråd med sine potensialer, være mer tilstede her og nå, overvinne frykt og skinne sitt autentiske lys på verden.

Før min personlige transformasjon var jeg en pleaser og tilpasset meg alle andre. Jeg var livredd for avvisning og gjøre feil. Jeg følte meg aldri bra nok, pen nok eller smart nok. Jeg var ekstremt selvkritisk og streng med meg selv.

Jeg lyttet ikke på meg selv og levde ikke å tråd med mitt indre kompass.

Jeg oppnådde mye ekstern suksess, men var avhengig av bekreftelse og annerkjennelse. Den gangen så jeg ikke sammenhengen og at jeg løp i et hamsterhjul som gikk fortere og fortere. Det måtte gå galt til slutt. Ved flere anledninger møtte jeg veggen både mentalt og fysisk, men tok aldri signalene eller meg selv på alvor, det var jeg ikke verdt.

Dert var først når jeg hadde gått med daglig neseblod i 3mnd, hadde kronisk hodepine og var helt utmattet at jeg tok kontakt med en coach. Det ble starten på en ny reise og etter hvert transformasjon fra den jeg var til den jeg er i dag.

De siste 12 årene har jeg utviklet verktøy og systemer for hvordan få er god liv, se mening i det vi gjør og ikke minst finne våre autentiske verdier, slik at vi kan leve å tråd med vårt potensial og være designeren av det livet vi drømmer om.

Hvis du også vil leve et liv på dine premisser, da kontakter du meg for en bli kjent samtale.


Erfaren leder, mentor og coach

Jeg har 10 års erfaring som leder, mentor, coach og lederutvikler fra noen av verdens mest anerkjente selskaper.

Som regionleder i det internasjonale selskapet Schneider Electric hadde jeg P&L-ansvar for 60 personer. Regionen vår gikk fra lavest til høyeste engasjement på 7mnd og vi doblet omsetningen på to og et halvt år ved fokus på å skape verdi, rett person i rett rolle og samhold.

Min ambisjon er å hjelpe bedrifter og deres ledere skape bedre resultater uten at det går på kompromiss med egne verdier, kulturen i selskapet og livet utenfor jobb.

I over 10 år som leder har jeg studert og praktisert metoder og verktøy som gjør dette mulig, dette ønsker jeg nå og dele med flere.

Jeg har en spesiell passion for ledelse og for meg starter en vellykket business med god ledelse. Dårlig ledelse er en av de største årsakene til at ansette slutter. er uengasjerte og ikke presterer i sitt arbeid.

«involvement = commitment». Jeg fokuserer også på at de ansatte skal finne mening i sitt arbeid. Min erfaring er at en ansatt eller gruppe setter bedre og mer ambisiøse mål, har større eierskap, er mer engasjerte og oppnår bedre resultater når føler seg sett, delaktig og finner jobben de gjøt meningsfylt.


Synergieffekten av fysisk og mental trening

Fysisk trening er grunnsteinen i livet mitt. Treningen ga meg mestringsfølelse og håp gjennom de tøffeste periodene i livet.

Jeg har 20 års erfaring innen fysisk aktivitet, men det var når jeg fant meditasjon at ting virkelig tok av.

Meditasjon er verktøyet som har gitt meg mest verdi i min egen utviklingsreise de siste 9 årene. Jeg tilbyr og lærer mine kunder korte (10min), men effektive øvelser som gir mer ro og økt fokus og konsentrasjon. Fokusøvelser er med på å fremme de 3 fundamentale egenskapene som skiller en leder fra en jævlig god leder, nemlig – Oppmerksomhet/Bevissthet, Uselviskhet og Medfølelse.


Min reise: Fra uro til aksept, nytelse og inspirasjon

Min vei har vært lang og tøff – men jeg ville aldri vært foruten den reisen. I over 20 år delte jeg ikke en eneste følelse eller tanke, dette var for meg tegn på svakhet. Jeg anerkjente aldri egne prestasjoner fordi jeg jaktet andres drømmer og mål, men ikke mine egne. Jeg turte ikke drømme om hva jeg ville ha i livet mitt – frykten for å feile var for stor. Jeg stilte meg selv feil spørsmål, men nå vet jeg at spørsmålene vi stiller oss selv avgjør kvaliteten på livet vi lever!

Alle disse årene var jeg forbanna på meg selv og livet jeg levde – jeg ble en tikkende bombe! Jeg lurte alle, men først og fremst meg selv. Frykten for avvisning og det å ikke være bra nok styrte valgene jeg tok i store deler av livet mitt. Jeg strebet etter ekstern anerkjennelse, status og suksess i håp om å se som noe jeg ikke var i nærheten av å tro eller føle selv. Jeg levde i et konstant jag og tok aldri pauser – i frykt for å føle eller kjenne etter hva som var vondt… jeg hadde ingen bevissthet rundt hva jeg ville gjøre, føle, være og ha i livet, og var konstant i “doing”-modus.

Jeg har vært på min egen transformasjonsreise de siste 12 årene og funnet nøkkelen til hvordan skape min definisjon av suksess. Jeg har funnet noen fundamentale prinsipper og hvordan de brukes i hverdagen. Disse ønsker jeg nå dele og lære bort til så mange som mulig.