Alt er på veien – Ikke i veien

I over 20 år delte jeg ikke en eneste følelse eller tanke, dette var for meg tegn på svakhet. Oppveksten hadde satt sine spor og jeg levde på en måte i fortiden. Jeg anerkjente aldri egne prestasjoner som følge av manglede selv-verd og jaktet andres drømmer og mål fordi jeg ikke kjente meg selv. Turte ikke drømme om et godt og meningsfullt liv og visste ikke hva jeg virkelig ønsket meg, hva min sjel ropte etter – frykten for å feile eller bli dømt var for stor.

Det vår når jeg fant astrologi (eller det fant meg) og hvordan vi kan frigjøre oss selv gjennom re-programmering av underbevisstheten, forløsningen skjedde og alle brikkene falt på plass.

Etter å ha meditert og studert den menneskelige psyken siden 2013, var mange brikker funnet. Samtidig følte jeg at verktøyene og metodene manglet en overordnet struktur og dybde. Et rammeverk å “henge” alt samme på. Da jeg oppdaget astrologi og hvordan det kan brukes som terapeutisk redskap, falt alt sammen på plass. Nå kunne jeg lage den strukturen som manglet for å gi mine klienter en helhetlig og bærekraftig utvikling.

Sammen med meditasjon og erfaring fra arbeid med underbevisstheten og familie systemiske konstellasjoner, ble konseptene – LEVE – rEvolusjon og Din sjels Blue-Print født.

Jeg har vært på en transformasjonsreise de siste 14 årene og lært metoder og teknikker for hvordan vi kan bli mental fri og leve et godt og meningsfullt liv. Det er premisset for samarbeidet med mine klienter og studenter.


Oppdag ditt potensial når du forløser din fortid

😫Sjokk og traumer er noe vi alle har opplevd i større eller mindre grad.
🏃🏽‍♂️ Min strategi var å trykke de ned og løpe fra de helt fram til jeg var nesten 28.
Store mengder trening, arbeid og festing var noen av strategiene jeg brukte.
Suksessen i karrierelivet gjorde at jeg trodde de vonde minnene aldri ville dukke opp igjen.
🌿Det var på en måte glemt & begravd. 🌿Men kroppen vår glemmer aldri.
I gjennomsnitt venter vi 17 år før vi begynner å forløse våre sår fra fortiden, men det trenger ikke være slik.
Jeg tror dette bla handler om skam, og frykten for å virke svak og sårbar.
I tillegg kan det være smertefullt å kjenne på noe vi har trykket ned i lang tid og vi ikke vet hvordan vi skal gå frem
Etter å ha rømt (prøvd å glemme) mine opplevelser i 15-år og 14-år med terapi og utforsking av det psykologiske landskapet, har jeg gjort meg noen erfaringer
⚕️Ingenting forsvinner av seg selv & tiden leger ikke alle sår hvis vi fornekter & trykker ned det som vil frem
⚕️Ytre suksess og anerkjennelse kan ikke kompensere for indre usikkerhet og ubearbeidede sår fra oppveksten
⚕️Å snakke om minnene hjelper litt, og gå i en dypere terapeutisk prosess hjelper mye
⚕️Å være i hodet er en fluktstrategi, og synke ned i kroppen er å møte våre frykter og vil hjelpe med å forløse vår fortid
⚕️Selv om vi har det bra og lever et fint liv, begrenser vi oss så utrolig mye mer enn det vi er klar over når vi ikke har forløst vonde minner & større eller mindre traumer fra fortiden
⚕️ Graden av hvor mye vi benytter oss av vårt potensial, henger sammen med graden av hvor mye vi har forløst av vår fortid.
⚕️ Å skape dype og meningsfulle relasjoner er mye vanskeligere (var umulig for meg) når vi bærer på og holder tilbake ting fra fortiden

Erfaren leder, mentor og veileder

Jeg har 10 års erfaring som leder, mentor og lederutvikler fra noen av verdens mest anerkjente selskaper før jeg takket for meg og begynte min nye reise som selvstendig næringsdrivende, terapeut og astrolog.

Som regionleder i det internasjonale selskapet Schneider Electric hadde jeg P&L-ansvar for 60 personer og 100mill.

Jeg hjelper bedrifter og deres ledere se et større bilde og skape nye bærekraftige resultater uten at det går på kompromiss med personlige verdier, kulturen i selskapet og privatlivet.

Mitt hjerte banker for (SELV)ledelse og for meg starter en vellykket business med god (SELV)ledelse. Dårlig ledelse er en av de største årsakene til dårlig kultur, at ansette slutter og er uengasjerte. Et av redskapene jeg lærer ledere er hvordan holde fokus og oppmerksomhet-trening. Et verktøy som over 30.000 toppledere anerkjenner som sin nøkkel til personlig & karrieremessig suksess.

Da jeg begynte med mediasjon tok karrieren og min personlige vekt helt av. Det var som å finne kilden til energi, fokus og en superkapasitet jeg ikke funnet i noen andre strategier eller vaner.

 


Synergieffekten av fysisk og mental trening

Sunn fysisk trening er en grunnsten i livet mitt. Treningen ga meg mestringsfølelse og håp gjennom de tøffeste periodene i livet. I flere år overtrente jeg og flyktet til treningen for å lindre de følelsesmessige symptomene jeg trykket ned. Det er vanlig og menneskelig å bruke bla trening som overlevelses-strategi, men det fikser ikke rotårsaken til vår indre uro og søken etter lykke.

Det ligger på et dypere og underbevisst plan i psyken og vår biologiske fortid. Derfor jeg bruker jeg underbevisst arbeid & prosesser som et av verktøyene, da det forløser (ikke løser) “problemet” og hjelper oss komme til rotårsaken av våre dysfunksjonelle strategier.


Klassisk meditasjon har vært sentralt for meg i utvikling de siste 14 årene. Jeg tilbyr og lærer mine klienter og studenter hvordan finne indre ro & fokus i en hektisk hverdag.

Vi mennesker er meningssøkende organismer, det ligger i vår biologi og DNA. Uten mening har vi det ikke bra, vi trekker oss sammen, våre potensialer slukner og blir begravet.

Hvis du ønsker et liv hvor du kan leve mer i tråd med dine potensialer og befri deg selv fra både din og familiens fortid, ta kontakt så finner vi ut om rEvolusjons-prosessen eller en av mine andre tjenester er noe for deg.