Foredrag

Jeg holder forebyggende foredrag innen mental & fysisk helse rettet og tilpasset for ungdom.

Et av foredragene “Fra himmel til helvete med rus” deler jeg min historie om hvor lett det er å bli fristet og hvor vanskelig det kan være og komme seg ut av spiralen med rus, festing (EXIT-livet), hva som ligger bak bruken, samt mestrings-verktøy som forebygger og utruster ungdommen så de står støtt i egne valg.


“Din Sjels Blue-Print” (Nettkurs)

Erfar en strøm av livsenergi ved å forstå din Blue-Print «Astrologi og terapeutiske redskap for deg som venter på energien til å begynne og leve!»

Premisset: Lær hvordan astrologi og indre arbeid kan aktivere din livskraft og livskall/oppgave, følelsen av frihet og en dypere mening.

Tilgang til egen FB-gruppe for alle deltakere

Bestill et av kursene HER

 

 

Info om innføringskurset i astrologi og det første prinsippet – Væren “Hvordan aktivere Din energi-dynamo” finner du HER (kommer snart) (490kr) – “Din sjels Blue-Print 1”

Lev i flyt og mening med din astrologiske blue-print og bli en selvgående astro-utforsker


Menn uten masker – Workshop

Jeg har ikke alltid vært en som kan “prate om det”, jeg visste ikke hvordan og trodde at det å vise følelser og sårbarhet var ensbetydende med svakhet. Det er det ikke! Da jeg ble modig nok til å dele fordi jeg opplevde at omgivelsene kunne holde og romme meg, innså jeg også hvor godt og nærende det var, både for meg og de som var til stede.

Gruppesamtaler har vært utrolig verdifullt for meg og derfor tilbyr jeg nettopp denne tjenesten som en del av konseptet.

Ta kontakt på kontakt@torsteinmartinsen.no for mer info og påmelding

Lokalene er på Kolbotn torg

I dagens hektiske og prestasjonsorienterte samfunn kan det være vanskelig å finne tid til å kjenne etter hva som rører seg av følelser og kroppslige symptomer og signaler. Det er ofte en enkel utvei å “ta det senere” eller “når det passer”, men den tiden kommer sjelden før vi sitter hos fastlegen og er utbrente. Slik ble det i hvert fall for meg.

Jeg hadde “holdt det inne” i håp om at det jeg kjente på gikk bort. Det gjør ikke det! Kanskje forsvinner symptomene for en stund eller vi klarer døyve de med symptom-lindrende strategier som overtidsjobbing, overtrening til birken;), alkohol & sosialisering, tv/mobilbruk, fikse noe i garasjen, listen er lang. Poenget er, det vi løper i fra eller trykker ned kommer alltid tilbake i en eller anen form, før vi bevisst velger å stoppe opp, SE på det som er vondt og begynne prosessen med å nøste og løse opp i rotårsakene.

Jeg organiserer workshops og samtalegrupper “Menn uten masker”. Kort fortalt er dette gruppesamtaler- og events for menn som ønsker et space hvor de kan dele tanker, følelser og bli møtt med åpenhet, aksept og forståelse.

Les mer om de ulike gruppesamtalane under, eller ta kontakt meg for mer info/påmelding.