Referanser

Jeg har vært heldig å jobbe med særdeles dyktige og hyggelige mennesker. Under kan du lese hva noen av disse tenker om samarbeidet vårt.

“Understanding what truly drives and motivates you and how to fuel that towards ever changing goals in life is the ultimate challenge. Torstein, with his unique personality and one-of-a-kind skillset, has helped me on a fundamental level to understand far better the core of my self. This has enabled me to tap into an unknown potential and thus also understanding what I truly want to achieve. For that I am for ever grateful. I would recommend Torstein to any person seeking to get more out of life wanting to achieve more and also understand yourself better.”

Kjetil Ulving-Tufte
CEO, Poseidox (Former VP Strategy and Business Development, Schneider Electric)

“Jeg har hatt Torstein som privat coach i et halvt år nå, og har på denne tiden hatt en enorm utvikling av meg selv. Han har hjulpet meg fra å føle meg flat og uengasjert til og nå være superinspirert og føle meg empowered. Han er en coach og veileder av de sjeldne. Torstein er veldig kunnskapsrik på sitt fag, samtidig som han ikke prakket på meg masse metoder og teknikker for hvordan jeg skulle leve livet mitt. Han ser deg ‘bak fasaden’ og har hjulpet meg å forstå hvem jeg virkelig er innerst inne. Torstein er genuint interessert i å hjelpe andre. Jeg vil anbefale Torstein på det sterkeste – han vil forandre livet ditt til det bedre!”

Tina Marie Marie Kjerstad
Service Operations Excellence Manager, Schneider Electric

“Jeg har hatt veldig stor glede av å jobbe med Torstein. Han bringer andre perspektiver og spennende tanker og metoder rundt ledelse som jeg har veldig sans for. Han er en av få som greier å både være tøff og resultatorientert samtidig som han er omtenksom og genuint opptatt av å utvikle både menneskene rundt seg og seg selv.”

Dagfinn Ringås
Group CEO SYSCO (tidligere Country President, Schneider Electric)

“Jeg kjenner Torstein gjennom et to års langt samarbeid som ekstern konsulent for Schneider Electric Norge. Jeg oppfatter ham som særdeles nyskapende og utviklingsorientert. Samtidig holder han fokus på å skape konkrete resultater på kort og mellomlang sikt. Dette har han også lykkes med. Under Torsteins ledelse har regionen BMS Øst oppnådd konkrete resultatforbedringer på de fleste kritiske KPI’er. Særlig bør nevnes det engasjementet han har skapt blant ansatte og ledere, som har beveget seg fra svært bekymringsverdig (da han overtok regionen) til best i landet etter mindre enn ett år med ham som leder. Jeg oppfatter Torstein som en leder som står for klare, gode verdier og som overfører disse til de han leder umiddelbart. Han er samtidig særdeles åpen, og lett og behagelig å samarbeide med. Han overholder alle avtaler som er gjort til punkt og prikke og leverer gode prestasjoner på kritiske lederarenaer.”

Erik Simensen
Partner i Terrosa Consulting AS

“Torstein er en mann med meget høy kredibilitet, respekt og gjennomføringsevne. Han leverer på det høyeste nivå. Jeg har personlig klart å utvikle meg vesentlig mye bedre og raskere med han som coach. Anbefaler Torstein på det sterkeste.”

Alex Parker
Salg/Marked og investor, Antigrade samt grunnlegger av Elysium Medical

I en årrekke har jeg hatt gleden av å samarbeide med Torstein Martinsen. Som ung leder med erfaring fra internasjonale og nasjonale milliardvirksomheter har det vært særdeles viktig med kontinuerlig faglig påfyll. I mitt samarbeid med Torstein har jeg funnet en stor merverdi på flere områder. Vi har knyttet et svært solid bånd, hvor gjensidig respekt, nysgjerrighet og tillit er bærende fundament for vårt vennskap og samarbeid. En relasjon jeg er takknemlig for.  I samarbeid med Torstein har jeg hatt en stor personlig og faglig utvikling.

Torstein har introdusert meg for områder jeg ellers ikke ville utforsket på eget iniativ. I det kan jeg nevne blant annet fordelen av å implementere (og ufarliggjøre) meditasjon som en del av livet. I en hektisk hverdag med stress, ansvar og forpliktelser har fordelen av meditasjon vært enorm. Torstein har også introdusert meg for faglitteratur som har hatt stor påvirkning på min lederfilosofi og personlige utvikling. Igjennom Torstein har jeg knyttet nye varige vennskap til spennende og givende mennesker. Jeg ser frem til å fortsette på reisen og gir mine varmeste anbefalinger av Torstein, både som venn og profesjonell støttespiller.

Marius Barhaugen
Salgssjef storkunder, Norengros AS samt salgscoach og foredragsholder

“Torstein revolusjonerte mitt syn på forretning, økonomi og bedriftsøkonomi gjennom 1 til 1 privat coaching timer, som har resultert i økt salg, økt profitt og det viktigste, trygghet i økonomien. I tillegg har Torstein levert solide resultater i hans lederstil over Schneider Electric, og jeg har fulgt hans reise siden den begynte der. Han er en av de få lederne jeg kjenner til i Norge som legger, så stort fokus på å utvikle selskapet og individet i selskapet, noe som resulterer i enorm vekst i selskapet, men kanskje det viktigste av alt, økt trivsel på arbeidsplass og ønske om bedriftens beste. Jeg står god for Torstein både som en coach, og som en leder for ett mindre eller stort firma.”

Henrik Aukland
Elite Personal Trainer & Performance Coach

“I was working with Torstein during the latest years of my employment with Schneider Electric. Torstein was managing several teams of Field service technicians/sales within Building management systems, and I/ the Marketing Communication team was supporting Torstein’s teams with various campaigns and marketing activities. I have high respect for Torstein as a leader, as I could observe how well he interacted with his teams, and how he worked in a structured way to make his team members grow. I know that his team scored very high on employee engagement, and Torstein’s efforts played an important role to achieve this. I have also had several discussions with Torstein on leadership, and he is always updated on the latest within management literature, and always willing to share his insights. I can truly recommend Torstein!”

Ingunn Steinsland Kristiansen
Marketing Director, Borregaard

“Anbefaler Torstein på det høyeste! Torstein er en engasjert person som har ryggrad og gir 100% i det han setter seg som mål. Han setter mennesker først, og er en god lytter. Han har en fantastisk evne til å se “bak fasaden”, og jobber beinhardt med å løfte de rundt seg, både kommersielt og privat.”

Thor Christian Haga Thoresen
Market Director Norway, Mars

“If there’s one person who will support you in breaking down barriers and getting to new levels, it’s Torstein! With his extensive experience and capacity in both personal development and strong culture leadership you will benefit by either being in his presence or taking on his varied approaches to business and life! I highly recommend reaching out to Torstein to raise the bar!”

Anders Hov

“Torstein har en fantastisk förmåga att ta till sig och dela sin kunnskap. Han är öppen och önskar genuint att se andra utväckla sitt potensial. Efter samtal med Torstein sitter jag alltid igen med ny insikt och lärdom. Jag vill definitivt anbefalla Torstein!”

Ingeborg Hidalgo Wold

“Jeg har hatt gleden av å jobbe med Torstein i flere initiativer i Schneider Electric for å fremme innovasjon og kultur. Vi har også samarbeidet i en lederutdanning i 2018. Jeg opplever Torstein som både utrolig dyktig og kunnskapsrik i sitt fag, men han har også stort fokus på mennesker og er et forbilde når det gjelder å skape god arbeidskultur. Han er genuint opptatt av, og dyktig til, å se menneskene rundt seg og sørge for at de har det bra. Han er en god lytter og coach, samt en forkjemper for konstruktive og ærlige tilbakemeldinger til og fra alle i sitt team. Dette sørger for kontinuerlig forbedring. Torstein oppfyller alle kriteriene jeg ser etter i en god leder. Han får mine varmeste anbefalinger!”

Daniel da Silva
Marketing Professional, Business Developer & Entrepreneur

“I have been working with Torstein, and he is one of the best people managers I have met through my professional career. He is extremely good at getting the best potential out of people and helping them identify their true inner values, finding inspiration to pursue their goals. I highly recommend Torstein as both a Leader and coach.”

Knut Meland Røed
Operational Manager IT Division, Service department, Schneider Electric

Flere referanser finnes på Facebook- og LinkedIn-sidene mine. Legg gjerne igjen en anbefaling der om du er fornøyd med mine tjenester!