12 ukers helsetransformasjon

12 ukers helhetlig fysisk & mental helsetransformasjon

 • Mental og fysisk styrketrening
 • Kostholdsveiledning
 • Egen verdikartlegging & transformasjon for indre motivasjon til å trene og ivareta helsen resten av livet (I tillegg til 8/16-treningstimer – Verdi: 5000kr)
 • Meditasjon og pusteøvelser som aktiverer nervesystemet. Få bedre hvile, restitusjon og mer energi(flyt)
 • Søvn er kilden til en vibrerende og energetisk kropp. Lær hvordan du kan knekke søvnkoden og få den optimale søvnen
 • 8 eller 16 samtaler/treningstimer + tilgang på korte telefon/video-samtaler og dialog i Whatsapp under hele perioden
 • Tips og veiledning for bedre mobilitet, balanse og fleksibilitet. Eller kanskje du vil lære å stå på hendene?;)
 • Styrkeprogram utviklet på Norges Idrettshøgskole + spesialtilpasninger for dine behov og mål
 • Tilgang til meditasjoner, pust og energi-øvelser, verktøy for mental styrketrening og helseveiledning i egen nettportal & mobilapp.
 • Egne moduler i nettportalen for hvordan skape karrieren du drømmer om, bygge en solid økonomi og meningsfulle relasjoner & partnerskap. Vi kan ha dedikerte sesjoner på disse temaene dersom det er ønskelig.
 • 13.000kr for 8-timer /// 24.000kr for 16-timer /// gratis prøvetime

12 ukers helhetlig fysisk & mental helsetransformasjon er en tjeneste for de som ønsker få frem sitt potensial gjennom å bygge rå og balansert fysisk & mental styrke. Jeg tilbyr fysisk trening samtidig som du får mental-trening og veiledning, før, under og etter treningsøktene. Evt felles fysiske treninger foregår i Bjørnemyrveien/Oppegård (Garasjegym), nærliggende Tufteparker eller i skogen rett ved huset. Jeg har samlet en rekke steiner vi bruker som apparater, (dette har blitt en personlig favoritt). Med på kjøpet får du magisk utsikt, uforstyrret trening i skogen, samt potensielt dype refleksjons-samtaler etter treningen.

Samtaler foregår via nett, kontorlokalet i Bjørnemyrveien eller walk & talk i nærområdet.

Fysisk trening & mental balanse oppnås ved å se på kropp og sinn som like-verdige og like-viktige. Sammen finner vi personlige inspirerende mål og en visjon for din fysiske & mentale helse. Jeg følger deg opp via samtaler og/eller fysisk trening. Oppgaver, program, øvelser, helseritualer får du i egen mobilapp og nettportal. Dialog ved behov mellom øktene er inkludert i pakken.

Dersom du kun ønsker en mer dyptgående mental frigjøring, anbefaler jeg at du ser nærmere på  rEvolusjonLes om rEvolusjon her


Fysisk mestring og mental helse er en stor del av livet mitt. Jeg har trent styrke, kondisjon og bevegelse i 24 år. Jeg har erfaring som PT helt tilbake på 19-tallet og er sertifisert CrossFit instruktør hvis du vil ha mer intense økter:)

For å ivareta kroppes energi-potensialer, er et sunt kosthold og god søvn essensielt. En sterk kropp gjør at du vil øke livskvaliteten din betraktelig innenfor livets 7 områder; familie, karriere, relasjoner/partnerskap, mental helse, spiritualitet og økonomi.


Kropp og sinn henger sammen og i dette programmet får du både mental & fysisk styrketrening slik at du bygger den styrken og indre selvsikkerheten du trenger for å skape det livet du elsker.