Mind & Body Mastery: 12 ukers helsetransformasjon

12 ukers helhetlig fysisk & mental helsetransformasjon, på forespørsel: 15.000kr

  • Få en rå fysisk helse og mental styrke til å skape det livet du fortjener.
  • Lynsamtaler ved behov, dialog og oppfølging. treningsprogram, oppgaver og verktøy i egen app er inkludert i pakken utover avtalte samtaler og treninger

12 ukers helhetlig fysisk & mental helsetransformasjon er en tjeneste for de som ønsker få frem sitt potensial gjennom å bygge er rå, balansert og sunn fysisk og mental styrke. Jeg tilbyr fysisk trening samtidig som du får mental veiledning før, i mellom og etter treningsøktene.

Hovedfokuset her blir på den fysiske biten, hvor jeg sammen med deg legger opp en plan for å nå dine mål. Før vi begynner kartlegger vi dine verdier og indre motivasjon slik at transformasjonsreisen blir noe du ønsker og elsker.  Vi vil også jobbe med å optimalisere dine vaner & rutiner, kosthold og søvn slik at du øker ditt energioverskudd på en naturlig måte.

Fysisk trening & mental balanse oppnås ved å se på kropp og sinn som likeverdige og like viktige. Sammen finner vi personlige inspirerende mål og en visjon for din fysiske & mentale helse. Jeg følger deg opp via samtaler, fysiske oppmøter. Oppgaver, program/øvelser, rutiner og dialog mellom sesjonene ligger i en enkel app du får tilgang på når vi setter i gang.

Dersom du kun ønsker en enda mer helhetlig transformasjon som forløser dine mentale begrensninger, misforståtte ansvar og systemiske bagasje du har arvet av dine forferde + mye mer, anbefaler jeg at du bestiller rEvolusjonLes om rEvolusjon her


Training the Body

Fysisk mestring og helse er en stor interesse for meg og er en viktig del av livet mitt. Jeg har trent styrke, kondisjon og bevegelse i 24 år og har erfaring som personlig trener en til en og private gruppetimer. Jeg er også sertifisert instruktør i CrossFit

For å ivareta kroppen bør man også føre et sunt kosthold og få nok søvn. En sterk fysisk helse bidrar svært positivt når det kommer til å øke livskvaliteten innenfor livets 7 viktigste områder; familie, jobb, relasjoner, mental helse, spiritualitet og økonomi. Vi må ivareta balansen for å mestre livet på en best mulig måte, og der er fysisk helse en viktig komponent.


Training the Mind

Kropp og sinn henger sammen og i dette programmet får du både mental & fysisk styrketrening slik at du bygger den styrken og indre selvsikkerheten du trenger for å skape det livet du elsker.

Dersom du kun ønsker en enda mer helhetlig transformasjon som forløser dine mentale begrensninger, misforståtte ansvar og systemiske bagasje du har arvet av dine forferde + mye mer, anbefaler jeg at du bestiller rEvolusjonLes om rEvolusjon her Hvis du ønsker veiledning til hvilket program som er best for deg, kan du fylle inn svar på noen av mine kartleggingsspørsmål, så hjelper jeg deg i gang med prosessen.