Mind & Body Mastery: Kombinert fysisk og mental trening

Mind & Body Mastery er en tjeneste for de som ønsker å utnytte tiden sin maksimalt. Jeg tilbyr fysisk trening samtidig som vi kjører “coaching light”-sessions før, mellom sett og etter trening. Hovedfokuset her blir på den fysiske biten, hvor jeg sammen med deg legger opp en plan for å nå de målsetninger vi blir enige om. I tillegg gjør vi en analyse av ditt kosthold og søvnrutiner for ytterligere optimalisering av din utvikling.

Fysisk trening og mental trening henger sammen og vi vil også sette personlige utviklingsmål som jeg følger deg opp på mellom treningene.

Hvis du etter hvert ønsker fullt fokus på mental trening er det mulig å velge min vanlige 1-1 samtaler, se eksempelet Transformasjonsreise 2.


Training the Body

Fysisk mestring og helse er en stor interesse for meg og er en viktig del av livet mitt. Jeg har trent styrke, kondisjon og bevegelse i 21 år og har erfaring som personlig trener på SATS, Høgskolen i Oslo og private gruppetimer. Jeg er sertifisert instruktør i CrossFit og trenes ukentlig av en av Norges beste utøvere.

For å ivareta kroppen bør man også føre et sunt kosthold og få nok søvn. En best mulig fysisk helse bidrar svært positivt når det kommer til å øke prestasjonene innenfor sju områder i livet; familie, jobb, relasjoner, mental helse, spiritualitet og økonomi. Vi må ivareta balansen for å mestre livet på en best mulig måte, og der er fysisk helse en viktig komponent.


Training the Mind

Kropp og sinn henger sammen og vi kjører derfor en light-versjon av min 1-1 coaching i Mind & Body Mastery-programmet. I dette programmet bruker jeg flere av de samme byggesteinene.

Les mer om “mind”-biten i beskrivelsen av mitt 1-1 program. Dersom du kun ønsker å fokusere på mental trening kan du velge å ta fullversjonen av dette programmet. Sliter med å finne ut hvilket program som er best for deg er det fint om du fyller inn svar på noen av mine kartleggingsspørsmål, så hjelper jeg deg i gang med prosessen.